1TB-os memóriával is tudunk PS4 Pro-t vásárolni.

PS4 Pro

Modern konzoloknál már rengeteget számít a tárhely, hiszen, ha PlayStation Plus előfizetők vagyunk, akkor sok lehetőségünk van játék letöltésére és tárolására PlayStation-ünkön, valamint egyéb adatok elraktározására is. Az 1 TB-os PlayStation 4 Pro (ez: https://www.konzolokszervize.hu/ps4/konzolok/sony-playstation-4-pro-1tb-ps4-pro ) remek választás azok számára, akik mindig nagy játékkönyvtárból szeretnének válogatni, ha éppen megjött a kedvük egy kis kikapcsolódáshoz.

A PS4 Pro 1 TB-os kiszerelésével nem kell már attól félnünk, hogy valamelyik PS4 játékkal nem tudunk játszani helyhiány miatt, hiszen 1 Terrabájtnyi, avagy 1024 Gigabájtnyi helyet kapunk, mely rengeteg játéknak képes otthont biztosítani. A modern játékok igaz, hogy sok helyet foglalhatnak, azonban az 1 TB tárhely bőven elegendő ahhoz, hogy az éppen aktuális játékainkat eltároljuk a konzolon és bármikor hozzáférhető állapotban tartsuk. A PlayStation Plus szolgáltatás segítségével te is maximálisan kihasználhatod a rengeteg táhely által nyújtott lehetőségeket, hiszen havi szinten kipróbálhatsz teljes játékokat, melyeket letöltött formában megőrizhetsz a merevlemezen és később, amikor teljes verzióval rendelkezel, azonnal játszhatsz is velük.

A PS Plus olyan része a konzolvilágnak, melyet semmiképp sem érdemes kihagynod, hiszen az igazi online lehetőségek ezáltal a szolgáltatás által nyílnak meg előtted. Előfizethetsz 1 hónapra, fél évre és akár egy évre is annak megfelelően, hogy mennyi időd van előreláthatólag játszani. Sok akció és az Instant Game Collection is vár téged a PS Plus-al, mely lehetővé teszi, hogy bármikor letölts egy megvásárolt játékot lokális konzolodra. Olyan, mint a Steam felhő alapú szolgáltatásai!

Az 1 TB-os PS4 Pro-t mindenképp nálunk érdemes megrendelned, hiszen nem csak kiváló áron lehet tiéd a világ egyik lejobb konzolja, hanem bizonyos csomagok esetében játékokat is kapsz vásárláskor, melyekkel azonnal megkezdheted a játékot. A PS4 Pro-hoz 2 hét PS Plus trial is jár, tehát megtapasztalhatod, hogy milyen lehetőségeket tartogat az előfizetés és az 1 TB tárhely! Ismerd meg termékeinket még ma!