Bluetooth fejhallgatókat

Bluetooth fejhallgatókat

A fejhallgatók arzenálja biztosítja, hogy mindenki számára létezik megfelelő megoldás a témában a felhasználási céltól függetlenül. Sokan előnyben részesítik a vezeték nélküli bluetooth fejhallgatókat, mondván hogy nagyobb komfortérzete da ha nem kell a vezetéket kerülgetni és vigyázni rá. A szomorú hírünk ezzel kapcsolatosan, hogy a vezeték nélküli megoldások nem képesek felvenni a versenyt az azonos ár kategóriájú zsinóros rokonaikkal. Zajosak, szaggatott a kapcsolat a vevővel és az általános hangminőség is alacsonyabb az elvártnál. A mi véleményünk szerint a vezetékes a jobb választás.
A mikrofonos fejhallgató mikrofonja leggyakrabban a fejhallgató házára van rögzítve egy karral csatlakoztatva.

Ezek hangminősége általában gyengébb, mint a hasonló áron kapható normál sztereó fejhallgatóké. Jobb megoldás, ha a sztereó fejhallgató mellé egy ruhára csíptethető vagy kézi mikrofont használunk. A keret, amelyet érdemes erre költeni csupán néhány ezer forint. ezek Skypehoz például tökéletesen megfelelnek. Az okos telefonok térhódításával egyre terjedő igény hogy telefonáláshoz is használhatóak legyenek ezek az eszközök. Erre a célra szóba jöhet a kábelre szerelt mikrofonnal ellátott fejhallgatók, amelyek nem fognak csalódást okozni a felhasználóknak.
A párnázottság is fontos szempont a kiválasztásnál. Egyéni, hogy kinek mi a kényelmesebb a circumaaural amelynek párnája a fül körül támasztja a fejet vagy a supraaural amely a fülkagylókon támaszkodik. A felhasználók nagytöbbsége előnyben részesíti a fület körülölelő változatot.

A zárt fejhallgatók hangszórói csak a fül irányába nyitottak ennél fogva a külvilág felé kevés hang érkezik belőlük. A nyitott fejhallgatók a külvilág felé is hangosak, nemcsak a használó hallja a zenét például. Általában elmondható, hogy azonos árkategóriában egy nyílt fejhallgató jobb hangzást ad, mint a zárt. Van átmenet is a kettő között ezek a fél nyitott fejhallgatók.
A kiválasztásnál illetve a vásárlásnál előny, ha van, elképzelésed arról mit vársz a fejestől dübörgő mély hangzást vagy agresszív magasat, kiegyensúlyozott középtartományt. A vásárlásnál érdemes a megbízható hazai üzleteket megkörnyékezni ahol teljes garanciát kaphatsz nem csak a kötelező egy évet.

A túl alacsony ár vagy a doboz és a tartozékok hiánya szinte biztossá teszi, hogy hamisítvánnyal van dolgod. Minél ismertebb és népszerűbb egy márka annál nagyobb az esély rá, hogy hamisítják. Ha az Európai Unión kívül vásárolsz lehetséges, hogy ÁFÁT illetve vámot kell fizetned a termék után. A legjobb, ha minél többet kipróbálsz, mielőtt döntenél a vásárlásról akár bluetooth fejhallgató, vezeték nélküli fejhallgató, mikrofonos fejhallgató, Sony fejhallgató, Genius fejhallgató vagy bármi más mellett döntesz.