Eredményes ESTA vízumkérelem az ESTA Visa segítségével

Eredményes ESTA vízumkérelem az ESTA Visa segítségével

Valószínűleg Magyarországról is sokan szeretnének kiköltözni az Amerikai Egyesült Államokba, hiszen ott köztudottan sokkal szélesebb körű lehetőségekkel találkozhatunk. Azonban fontos tudni, hogy az Amerikába való letelepedéshez elengedhetetlen az USA vízum beszerzése, ami lehetővé teszi, hogy hosszabb távon, esetleg éveken és évtizedeken keresztül is odakint éljünk. Viszont, ha csak rövidebb ideig szeretnénk az Államok területén tartózkodni, akkor elegendő az úgynevezett ESTA igénylése és majdani felmutatása, ami tulajdonképpen az USA-ba való beutazási engedélyt takarja. Tehát, ha csupán ideiglenesen, hivatalos céllal, esetleg csak egy magánjellegű, 90 napot meg nem haladó időintervallumra látogatunk ki Amerikába, akkor nem szükséges a teljes körű USA vízum igénylése.

Ezzel a procedúrával persze nagyban megkönnyíthetjük az utazással járó adminisztratív ügyek elintézését. Nem szabad azonban figyelmen kívül hagyni azt a tényt sem, hogy ezt a bizonyos ESTA vízumot csakis abban az esetben igényelhetjük, amennyiben a Vízummentességi Program valamelyik tagállamának állampolgárai vagyunk. Ráadásul, csak akkor kerülhetjük el az USA vízum ügyintézésével járó folyamatokat és csak akkor igényelhetjük az ESTA-t, ha olyan útlevéllel is rendelkezünk, amelyiknek az érvényességi ideje garantáltan nem jár le a tervezett Államokban való tartózkodási idő alatt.

Tehát, az ESTA vízumkérelem esetében is feltétel a hatályos útlevél. Tény ugyanakkor, hogy ezen ideiglenes beutazási engedély beszerzése rendkívül egyszerű folyamat. Maga a kérelmezés csupán néhány percet vesz igénybe, hiszen teljesen digitalizáltan, az online platformokon működik, így bármikor és bárhonnan könnyedén megejthetjük az igénylést. Annak ellenére, hogy az ESTA vízumkérelem beadása tagadhatatlanul könnyű, átlátható és áttekinthető, esetenként mégis érdemes inkább szakszerű kezekre bízni ezt az ügyintézést, hiszen mégiscsak jobb, ha egy-egy hozzáértő ügynök vállalja fel a szükséges munkafolyamatot. Ebben kínál hathatós segítséget az ESTA vízumkérelem egyik legjobb hazai szakértője, az ESTA Visa online ügynökség, ami már számtalan magyar állampolgár ideiglenes beutazási engedélyét szerezte meg.

Tehát, ha Ön is valóban megbízható módszerrel és eszközökkel szeretné minél hamarabb kézhez kapni az ESTA engedélyt, akkor mindenekelőtt ezen professzionális vízumszervezetet keresse fel! Általuk az ESTA vízumkérelem már-már gyerekjátéknak tűnik, Önnek szinte semmi gondja sem lesz vele, ráadásul olyan rendkívüli előnyöket is élvezhet az ESTA Visa szolgáltatásai által, amelyek nemcsak a kiutazást, hanem az ott tartózkodást is kényelmesebbé teszik.