LED panelek előnyös tulajdonságokkal

LED panelek előnyös tulajdonságokkal

Minden helyiségben szükség van megbízható és költséghatékony fényforrásra. A közösségi helyiségek világítási feladatainak ellátására a LED panelek kifejezetten alkalmasak, így például irodákban is előnyős a használatuk. A termék háromféle változatban szerezhető be. Kialakításától függően kiválóan helyettesítheti a fénycsöves lámpatesteket, az álmennyezeti paneleket vagy a kompakt fénycsöves mélysugárzókat egyaránt. A LED panelekben párhuzamos LED-sorok biztosítják a fénykibocsátást, ennek köszönhetően nagy felületen, viszonylag kis fénysűrűséggel is optimális megvilágítást eredményeznek. Egymástól kellő távolságban elhelyezve, egyenletes és homogén eloszlású fényáramot bocsátanak ki.

A LED panelek számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek a korábbi változatokhoz képest. Mindez a korszerű LED technológiának köszönhetően, amely egyedi kivitelezést tesz lehetővé. A világítótestek energiatakarékossága és hosszú élettartama egyaránt mérvadó szempontok lehet. A LED panelek élettartamát nem befolyásolja a felkapcsolások száma, valamint rendszeres karbantartást sem igényelnek. Energiatakarékos működésük hosszútávon rendkívül gazdaságos megoldásnak bizonyulhat. Mindemellett ezek a LED fényforrások könnyen szerelhetőek.

Megbízható működésüket a három év cseregarancia is biztosítja. Az éttermek, kávézók és műtermek megvilágítása hatékonyan működő világítótechnikát igényel. A GU10 LED ezen helyiségekben is kiválóan alkalmazható. Erős, fókuszált fénykibocsátásának köszönhetően optimális megvilágítást biztosít. A sorba épített izzók rendkívül helytakarékosak, nem igényelnek nagy teret. Más előnyük, hogy könnyen cserélhetőek. A GU10 LED otthoni használatra is ajánlott világítótest, hiszen egyedülálló fényforrásként is megállja a helyét. Egy-egy izzó élettartama akár 15.000 óra is lehet, a napi használattól függően. A halogén változatokhoz viszonyítva alacsony az energiafogyasztása, és nem melegszik. Az irányfény szögét tekintve kétféle GU10 LED található a kínálatban.

A szűkített és a szélesebb szögű irányfénnyel rendelkező izzók mindegyike gazdaságos. Ennek köszönhetően kisebb és nagyobb területekre is találhat alkalmas fényforrást. Az izzók kétféle színhőmérséklettel választhatóak, attól függően, hogy hideg vagy meleg fehér színárnyalattal szórják a fényt. Bármilyen GU10 LED termék rendeltetésszerű használata során bekövetkezett meghibásodásakor igényt tarthat az izzó cseréjére, amennyiben rendelkezik a vásárlási számlával. Mindez az Inesa által biztosított három éves garanciának köszönhetően.