Magyar vállalkozók is nyernek EU pályázatokat

Magyar vállalkozók

Nem csak a külföldi, hanem a magyar vállalkozók is szép számmal nyernek meg EU-s pályázatokat. Ezeknek a cégeknek azonban van egy titkuk. Nem ők maguk adják be a pályázataikat, hanem erre szakosodott pályázatíró cégeket bíznak meg a sikeres pályázat leadással. Minden pályázó szeretne a nyertesek között lenni, ezért sokan szakemberek segítségét kérik.

Miért jó, ha a háttérben ott van egy pályázatíró cég?

 

A pályázatírással foglalkozó cégek többsége már évek óta ezzel foglalkozik és tisztában van minden olyan alapvető követelménnyel, amely egy sikeres pályázathoz szükséges. Segítenek a pályázatok megírásában, a leadásban és természetesen ők maguk ajánlanak pályázatokat ügyfeleiknek, amelyről úgy gondolják, hogy meg is nyerhető. Olyan pályázatokkal nem igazán érdemes foglalkozni, amely már az első pillanatban bukásra van ítélve. Nagyon jól kell ismerni a pályázatokat ahhoz, hogy nyertes pályázatokat adhassunk be.

A pályázatfigyelés teljesen díjmentes

A pályázatírással foglalkozó cégek teljesen díjmenetesen figyelik a vállalkozások részére a pályázatokat. A naprakész adatbázisból ezután már könnyedén ki lehet választani azt, amely közel áll a vállalkozás profiljához. A pályázatírás és a pályázatfigyelés mellett egyéb tőkelehetőségeket is ismertetnek az ügyfelekkel, amelyek segítségével vállalkozásukat fejleszthetik, bővíthetik. Olyan pályázatíró céghez kell fordulni, akik adott esetben akár már több száz nyertes pályázatot tudhatnak maguk mögött és a megnyert forrás akár a több milliárdos nagyságrendet is elérheti. Ezekből az adatokból már láthatjuk, hogy egy sikeres céggel vettük, vesszük fel a kapcsolatot. Ezt a szolgáltatás azoknak a cégeknek vagy akár kisebb vállalkozásoknak is ajánljuk, akik nem csak saját forrásból szeretnének finanszírozásokat indítani és törekesnek arra, hogy az adott körülmények között mindig a legolcsóbb és a legjobb finanszírozási megoldást válasszák. Magyarországon egymást érik a pályázatírással foglalkozó cégek, de ne felejtsünk el referenciát is bekérni mielőtt bárkivel szerződést kötnek, amely bizonyára egy hosszútávú együttműködési lehetőséget takar.