Már nem kell tartani a rossz megítéléstől

Már nem kell tartani a rossz megítéléstől

A láthatatlan fogszabályozás egy olyan új fogorvosi fejlesztés, melynek segítségével elérhetjük, hogy mind a gyermek- mind a felnőtt fogszabályozásnál, a fogat szabályozó készülék, szinte tökéletesen láthatatlan maradjon.
Ezt úgy érik el a láthatatlan fogszabályozás alkalmazásakor, hogy a fogszabályozó készülék nagyobb részét, ami a fogakra ható erőért felelős, a fogazat belső oldalára rögzítik, és a szájpadláshoz kapcsolódik. Az a minimális rész pedig, ami még így is látható lenne, átlátszó, vagy a fogazattal megegyező színű, így az avatatlan szemek számára tökéletesen észrevehetetlen marad.
Ez a megoldás azért nagyon fontos, mert a legtöbb esetben az emberek a miatt nem mennek el szabályoztatni fogazatukat, mert félnek a fogszabályozó készülék viselése miatt negatív visszajelzésektől, megszólásoktól.
Ez sajnos elég gyakran elő is fordul és a pillanatnyi hiúságunk gyakran erősebb, mint a hosszú távú eredmények reménye.
Természetesen akár gyermek, akár felnőtt fogszabályozásról legyen is szó, a fogazat helyes elrendezése nem csak optikai szempontból fontos, komoly egészségügyi jelentősége is van. Éppen ezért, akinek szükséges a fogazatának szabályozása, az ne halogassa a dolgot, essen túl rajta. Ha mégis ódzkodik környezete reakciójától, válassza a láthatatlan fogszabályozást!