Milyen klímaszerelés árakkal kell számolnom gond esetén?

Minden klíma vásárlónak fontos lenne tudnia, hogy a klíma beszerelése az egyik legfontosabb lépés a jól kiválasztott és megvásárolt klímánál. Ha szakszerűtlenül történik meg a klíma beszerelése, akkor lehet, hogy a hatékonysági foka is romlik, emellett az sem kizárt, hogy teljesen használhatatlan lesz. Ezen az oldalon megnézheti, hogy jelenleg mennyibe kerül egy klímaszerelés ára: https://klimaszakaruhaz.hu/klimaszereles.

 

A klímaszakáruházban megvásárolt klímáknál segítenek a klímaszerelés megoldásában is. A Logic Kft., mint szerződött partner végzi ezeket a feladatokat. Igyekezzünk úgy megválasztani a beszerelést végző vállalkozást, hogy az NKVH-nál regisztrációval rendelkezzen. A megfelelő tanúsítványokkal a Logic Kft. rendelkezik.

Egy jól képzett szakember ma már aranyat ér. Egy standard szerelést 50 000 Ft + ÁFA áron végeznek el. A klíma szerelését és a munkadíjat is magában foglalja az összeg, emellett a szükséges anyagokról is ők gondoskodnak. A helyszínre szállítják a szükséges tartókonzolt, az elektromos vezetékeket, a 3 méter réz csővezetéket és a kábelcsatornát is. A Logic Kft-től csak akkor lehet megrendelni a teljes körű szerelési munkálatokat, ha a klímát is itt vásároljuk meg, hiszen ekkor tudnak teljes garanciát vállalni. Az általuk forgalmazott klímák minőségében megbíznak, a máshol beszerzett klímák szerelése náluk nem rendelhető meg.

 

A szerződött klímaszerelést végző partner 24 órán belül felkeresi az ügyfeleket a szerelés időpontegyeztetése végett. Miután az időpont egyeztetés megtörtént 10 munkanapon belül kiszállnak a helyszínre és elvégzik a szükséges telepítési munkálatokat. Természetesen a dátum módosítható, így nem kell ragaszkodni a 10 naphoz, az tolható az ügyfél igénye szerint. A standard klímaszerelési díjban benne van a falátütés normál téglafalban, a külső és a belső egységek beszerelése (állványozást nem tartalmazza), a konzolok rögzítése, a külső egység elhelyezése, a csővezeték, amely maximum 3 méter lehet, a berendezés teljes telepítése és az alapvető funkciók helyszínen történő beállítása és bemutatása, 12 hónap garancia. Ez a garancia a beszerelésre vonatkozik, a gyártói garancia külön jár magára a termékre.